Ammattimainen kuntotarkastus

Jos haluat varmistaa, että autosi on aina turvallisessa kunnossa, tarkastamme sen huolellisesti kuntotarkastuksessa – nopeasti, perusteellisesti ja kohtuulliseen hintaan.

Kuntotarkastukset ja uusin diagnostiikka

Perusteellinen kuntotarkastus voi vähentää onnettomuuksia, estää hajoamisia ja parantaa turvallisuutta. Käytämme uusinta diagnostiikkalaitteistoa ja laadukkaita Bosch-tuotteita turvallisuusosien asianmukaiseen tarkastukseen sekä nesteiden ja suodattimien vaihtoon. Säännölliset terveystarkastukset auttavat välttämään vaaratilanteita ja kalliita korjauksia, taaten turvallisen ajokokemuksen.

Professional Health Check

Kaikki automallit ja -merkit

Alkuperäistä vastaavat varaosat

Hyvä tietää

Huolto estää tulevia ongelmia

Perusteellinen autosi kuntotarkastus voi vähentää onnettomuuksia, estää hajoamisia ja parantaa turvallisuutta. Käytämme uusinta Bosch-diagnostiikkalaitteistoa ja laadukkaita työkaluja turvallisuusosien asianmukaiseen tarkastukseen sekä nesteiden ja suodattimien vaihtoon. Kuntotarkastus auttaa vähentämään kalliita korjauksia, taaten turvallisen ajokokemuksen.

Asiantuntijatieto lisää turvallisuutta

Voit huollattaa ajoneuvosi vuodenajasta riippumatta – ja sinun tulisi tehdä niin. Korjaamomme tarjoaa pätevää ja nopeaa vianmääritystä ympäri vuoden käyttäen Bosch:n uusinta diagnostiikkalaitteistoa. Ammattitaitoiset asentajamme eivät ainoastaan nojaa omaan laajaan tietotaitoonsa, vaan he myös hyödyntävät Bosch:n osaamista. Näin kaikki turvallisuusosat tarkastetaan asianmukaisesti, ja kaikki nesteet (jarruneste, öljy ja jäähdytysneste) sekä suodattimet vaihdetaan ammattitaidolla laadukkaisiin osiin.

Turvallinen ajotapa

Liikennekuolemien määrä on viime vuosina laskenut. Se on hyvä asia, vaikka vakavia vikoja esiintyykin lähes 25 prosentissa kaikista liikenteessä olevista autoista. Meidän tekemämme perusteellinen tarkastus kertoo sinulle, onko autosi liikenneturvallinen. Se auttaa sinua välttämään vaarallisia tilanteita ja kalliita korjauksia. Sinun on kuitenkin huollatettava autosi säännöllisesti, koska vain asiantuntija voi määrittää mahdolliset riskit.

Varaa kuntotarkastus nyt

Voit varata kuntotarkastuksen muutamalla yksinkertaisella klikkauksella.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää meille sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Tiesitkö, että hyvä näkyvyys on olennaista turvalliselle ajamiselle ja se on myös laillinen vaatimus? Tämä haaste voidaan ratkaista vain huippulaatuisilla pyyhkimensulilla, sillä niiden on puhdistettava alue, joka vastaa 60 jalkapallokentän kokoa niiden käyttöiän aikana. Siksi suosittelemme Bosch-pyyhkimensulkia, joilla on tehokas suorituskyky. Saat upean näkymän myös haastavissa sääolosuhteissa.”