Autosi ammattimainen tarkastus

Jos haluat olla varma ajoturvallisuudesta, teemme autolle perinpohjaisen tarkastuksen. Se on nopea, laaja ja kohtuuhintainen.

Standardien mukainen tarkastus autollesi

Valmistamme autosi katsastuksiin varmistaen, että se täyttää vaaditut standardit. Taitavat mekaanikkomme ja edistyksellinen laitteistomme takaavat liikenneturvalliset autot samalla minimoiden ympäristövaikutukset. Olipa kyse säännöllisistä tarkastusvaatimuksista tai turvallisuuden tehostamisesta perustarkastuksella, tarjoamme luotettavaa ja tehokasta auton huoltoa.

Autosi ammattimainen tarkastus

Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

Vuodenaikatarkastus ja huolto

Aidot ensiasennuslaatua vastaavata varaosat

Hyvä tietää

Joka toinen vuosi

Valmistamme autosi katsastusta varten. Lain mukaan 4-vuotiaat autot on katsastettava joka toinen vuosi 10-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne on katsastettava joka vuosi. Ensiksi testaamme pakokaasupäästöt varmistaaksemme, että ne täyttävät sallitut saastepäästöjen tasot. Tämän jälkeen suoritamme perusteellisen yleistarkastuksen arvioidaksemme autosi kokonaistilaa ja turvallisuutta.

Taitavat mekaanikkomme suorittavat yleistarkastuksen ja pakokaasujärjestelmän testauksen noudattaen tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia. Minimoidaksemme ympäristölle mahdollisesti aiheutuvat haitat käytämme aina uusinta Bosch-diagnostiikka.

Pääset katsastuksesta nopeasti ja helposti läpi

Toteutamme kattavan tarkastuksen ja testauksen autollesi varmistaen, että noudatamme kaikkia lakisääteisiä vaatimuksia. Korkeasti koulutetut mekaanikkomme käyttävät Boschin uusinta testauslaitteistoa, varmistaen samalla mahdollisimman vähäisen ympäristövaikutuksen. Kun tarkastus on suoritettu, annamme sinulle yksityiskohtaisen yhteenvedon autosi kunnosta ja tarjoamme asiantuntevia neuvoja suoritetusta huollosta.

Onko aika tehdä katsastustarkastus?

Voit varata katsastustarkastuksen muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Tiesitkö tämän? Lain mukaan 4-vuotiaat autot on katsastettava joka toinen vuosi. Uudet autot tarvitsevat ensimmäisen katsastuksensa 4 vuoden jälkeen. Jotta katsastusprosessi sujuu mutkattomasti, suosittelemme antamaan ajoneuvosi meidän tarkastettavaksi. Taitavat mekaanikkomme tarkistavat valot, jarrut ja korjaavat mahdolliset puutteet.”