Auton polttimoiden tarkastus

Luottaessasi polttimon huoltoon meillä on muutamia tärkeitä etuja.

Autamme kaikissa valojen huoltoon liittyvissä tarpeissa

Jos huomaat ongelmia ajoneuvosi valoissa, ota välittömästi yhteyttä meihin. Autamme mielellämme kaikissa valojen huoltoon liittyvissä tarpeissasi – myös auton polttimon tarkistuksissa ja vaihdoissa. Jos haluat vain varmistaa, että valosi toimivat asianmukaisesti esimerkiksi osana muuta huoltopalvelua, teknikkomme ovat jälleen kerran valmiina auttamaan.

Auton polttimon tarkistus

Pysy turvassa tiellä

Vältä katsastus- ja vakuutusongelmat

Hankalat polttimon vaihdot hoidetaan puolestasi

Hyvä tietää

Suoritetaan auton polttimoiden ja valojen tarkastus.

Usein pidämme valo- ja merkkijärjestelmäämme itsestäänselvyytenä. Kuitenkin se sisältää useita erilaisia osia, ja jokaisella autolla on hieman erilainen järjestely. Tässä on tarkastuslista.

  • Ajovalot ja sivuvalot
  • Lisävalot edessä ja takana
  • Jarruvalot
  • Vilkut / hätävilkut edessä ja takana
  • Peruutusvalot
  • Valot rekisterikilvelle

Varmistamme, että näiden toimintojen polttimot toimivat on ilmeisin tehtävä. Mutta lisäksi perusteellisen auton polttimoiden tarkastuksen lisäksi, jokaisessa sijainnissa olevat linssit on säännöllisesti tarkistettava halkeamien, sirujen tai muiden valoa estävien tekijöiden varalta. Heijastimet tulisi myös tarkistaa tahrojen varalta, jotka voivat kehittyä, jos vettä pääsee valaisimen sisään.

Muista myös, että katsastuksessa tarkastellaan asioita, kuten vilkkujen vilkutusnopeutta ja ajovalojen säätöä. Valosi voivat aiheuttaa vaaraa, jos ne on asetettu liian korkealle tai jos ne eivät valaise koko tietä, joten on tärkeää arvioida niiden säätö säännöllisesti.

Olemme erittäin iloisia voidessamme suorittaa perusteellisen arvioinnin autosi valo- ja merkkijärjestelmästä, oli sinulla havaintoja tietystä ongelmasta tai ei omassa tarkastuksessasi. Jotkut yksinkertaiset ongelmat, kuten ajovalojen säätö ja polttimon vaihto, voidaan ratkaista välittömästi. Tärkeämmät ongelmat dokumentoidaan, ja pyydämme luvan korjaukseen ryhtymiseen.

Miksi pyydämme suorittamaan auton polttimon vaihtoja?

Jos olet joskus yrittänyt vaihtaa auton polttimoa itse, tiedät kuinka ärsyttävää se voi olla. Ensinnäkin, on melko vaikeaa selvittää tarkalleen, minkä tyyppinen polttimo tarvitaan. Se tarkoittaa dokumentaation läpikäymistä ja hämmentävien osaluetteloiden käsittelyä. Ja kun sinulla on oikea polttimo, voit helposti vahingoittaa sitä ennen kuin saat sen asennettua – pelkkä kosketus halogeenipolttimoon voi rikkoa sen kokonaan. Jopa päästäkseen valaisimen kokoamiseen vaihtaakseen polttimon, tarvitaan työkaluja, aikaa ja kärsivällisyyttä. Miksi nähdä kaikki se vaiva, kun voit yksinkertaisesti pyytää meitä suorittamaan vaihdon puolestasi?

Ja on vielä yksi syy antaa meidän suorittaa auton polttimon vaihdot. Joskus se, mikä vaikuttaa rikkoutuneelta polttimolta, voi osoittautua hieman monimutkaisemmaksi. Esimerkiksi ongelmat sähköliitännöissä sekoitetaan usein yksinkertaisiin polttimovikoihin. Tällaisissa tilanteissa selvitämme syyt ja ehdotamme ratkaisua.

Onko aika tarkistaa autosi polttimot?

Voit varata autosi polttimoiden tarkistuksen muutamalla klikkauksella.
Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesit, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Nopea reagointi autolla ajamisen aikana on erityisen tärkeää syksyllä ja talvella, jotta voit selviytyä vaihtelevista sääolosuhteista ja huonosta tienpinnasta. On tärkeää varmistaa aina paras mahdollinen näkyvyys, sekä valojen että näkökentän osalta, esimerkiksi käyttämällä uusia pyyhkijänsulkia, joissa on AeroTwin-tekniikka, ja Boschin polttimoita, joissa on erityisen korkea valoteho. Näin voit luottaa siihen, että havaitset vaaralliset tilanteet nopeammin ja reagoit tarvittaessa välittömästi.”