Moottorin vikadiagnostiikka

Autot kehittyvät jatkuvasti teknologisesti edistyneemmiksi, mikä asettaa suuremman haasteen korjaamoille. Nykyaikaiset moottorinohjausjärjestelmät ohjaavat polttoaineen suihkutusta sähköisesti varmistaen optimaalisen moottorin suorituskyvyn ja polttoainetehokkuuden. Järjestelmäasiantuntijamme hyödyntävät uusinta diagnostiikkaa ja laajaa osaamistaan analysoidakseen autosi ja varmistaakseen sen suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Vikadiagnostiikka kertoo, mikä autossasi on vialla

Kuvittele, jos autosi voisi itse kertoa sinulle, mikä siinä on vialla. No, nykyään monet autot pystyvät siihen, kiitos tietokoneavusteisen auton diagnostiikkaluvun.

Moottorin vikadiagnostiikka

Vikadiagnostiikka nykyaikaisilla testereillä

Säätö optimaalista suorituskykyä ja päästöjä varten

Kaikki yleisimmät ajoneuvot ja moottorinohjausjärjestelmät

Korjaamohenkilökunta koulutettu edistyneelle tasolle

Hyvä tietää

Edistynyt vianmääritys ja uusin tietämys

Korjaamomme hyödyntää aina viimeisintä teknologiaa, sillä nykyaikaiset autot luottavat yhä enemmän monimutkaisiin elektronisiin järjestelmiin ja laitteisiin. Käyttämällä nykyaikaisia testauslaitteita ja erikoistunutta ohjelmistoa mekaanikkomme pystyvät tunnistamaan ja korjaamaan vikoja ammattitaitoisesti.
Kaikki korjaamomme asentajat käyvät läpi laajaa ja säännöllistä koulutusta pysyäkseen ajan tasalla viimeisimmistä teknisistä kehityksistä, mikä mahdollistaa jopa monimutkaisten elektronisten vikojen löytämisen.

Syvällinen tekninen asiantuntemus

Nykyautojen polttoainesuihkutusjärjestelmät ovat erittäin herkkiä ja voivat kohdata erilaisia teknisiä ongelmia, mikäli niitä ei tarkasteta säännöllisesti. Kokeneilla mekaanikoillamme on yksityiskohtaista tietoa moottorinohjausjärjestelmistä sekä uusimmista korkeapaine polttoainesuihkutusjärjestelmistä, aina pakokaasupohjaisista ahtimista sytytysohjainmoduuleihin saakka.

Useimmat automerkit käyttävät Boschin moottorinohjausjärjestelmiä bensiini- ja dieselmoottoreissaan. Mikäli kohtaat ongelman autosi kanssa, korjaamomme mekaanikot ovat kokeneita löytämään ongelman syyn yhdistämällä laaja-alaista asiantuntemustaan ja tietokoneavusteista järjestelmätestausta.

Kestävyyttä Boschin avulla

Boschin kehittämä lambdantunnistin vuonna 1976 on nykyään lähes kaikkien autonvalmistajien käytössä Euroopassa. Tunnistin on yksi keskeisistä teknologioista päästöjen ja polttoaineen kulutuksen vähentämisessä. Mikäli autosi ruiskutus- tai pakokaasujärjestelmä ei toimi optimaalisesti, suosittelemme ottamaan yhteyttä korjaamoomme tarvittavan huollon tai korjauksen suorittamiseksi, sillä meillä on suoraa asiantuntemusta Boschin puolelta.

Tarvitsetko moottorin vikamuistin luvun?

Voit tilata moottorin vikamuistin luvun muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu autosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat ensin keskustella kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia osoitteeseen.

Asiantuntijan vinkki

”Tiesitkö? Kun lambda-anturi toimii optimaalisesti, se voi säästää jopa 15 % polttoainekuluistasi. Se on päästöjen hallinnan ydin ja estää katalysaattorin vaurioitumisen. Onkin hyvä idea tarkistuttaa lambda-anturi yhdellä asiantuntijallamme joka 30 000 kilometrin välein.””