Nelipyöräsuuntaukset

Autosi suuntaus vaikuttaa suoraan ajomukavuuteen, renkaiden kestoon ja polttoaineen kulutukseen. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, joka varmistaa ajoneuvosi optimaalisen suorituskyvyn.

Nelipyöräsuuntaus parantaa auton ajomukavuutta

Käytämme Boschin tarjoamaa huipputeknologiaa varmistaaksemme, että autosi renkaat ovat oikeassa asennossa ja suuntautuvat oikein. Tämä parantaa ajoneuvosi ajo-ominaisuuksia, pidentää renkaiden käyttöikää ja säästää polttoainetta. Ota yhteyttä ja varaa aikasi niin autamme varmistamaan autosi optimaalisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

Tuulilasikameroiden ja kaistavahtien säädöt

Teemme tuulilasikameroiden ja kaistavahtien kalibroinnit ja säädöt erityisesti ADAS-komponenteille. Nämä järjestelmät ovat keskeisiä osia Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) -teknologiassa, joka auttaa kuljettajia turvallisessa ajamisessa ja kolarien välttämisessä. Oikein kalibroidut ja säädetyt tuulilasikamerat ja kaistavahti varmistavat, että nämä järjestelmät toimivat optimaalisesti

Nelipyöräsuuntaukset

Optimoi auton ajo-ominaisuudet

Pidentää renkaiden käyttöikää

Säästää polttoainetta

Parantaa turvallisuutta & auton hallittavuutta

Tuulilasikameroiden ja kaistavahtien kalibroinnit ja säädöt

Hyvä tietää

Mitä hyötyä nelipyöräsuuntauksella on?

Nelipyöräsuuntaus parantaa ajoneuvon suorituskykyä, lisää ajo-ominaisuuksia, pidentää renkaiden käyttöikää ja säästää polttoainetta. Tämä huoltotoimenpide varmistaa myös tasaisen renkaiden kulumisen.

Miten tunnistan tarpeen nelipyöräsuuntaukselle?

Epätasainen renkaiden kuluminen, ohjauspyörän vinous tai auton vetäminen sivulle voivat olla merkkejä suuntaushäiriöstä. Suosittelemme tarkistamaan suuntauksen aina, kun vaihdat renkaita tai koet epämukavuutta ajossa.

Kuinka usein nelipyöräsuuntaus tulisi tehdä?

Suosittelemme nelipyöräsuuntauksen tarkistusta vähintään kerran vuodessa tai aina, kun huomaat epänormaaleja ajo-ominaisuuksia. Myös renkaiden vaihdon yhteydessä on hyvä tarkistaa suuntaus varmistaaksesi optimaalisen ajokokemuksen.

Tarvitseeko ajoneuvosi korjausta tai huoltoa?

Voit varata ajan ajoneuvosi huoltoon muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle asiantuntevaa palvelua ongelmatilanteissa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ensin keskustella kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.