Tietoa meistä

Olemme palveleva autokorjaamo ja varaosaliike Rautalammilla. Meiltä saat ajoneuvollesi huolto- ja korjaustoimenpiteet saman katon alta.

Rautalammin Autoapu on palveleva autokorjaamo ja varaosaliike

Rautalammin Autoapu Oy on vuonna 1978 perustettu monimerkkikorjaamo ja varaosaliike. Meiltä saat huoltojen ja korjausten lisäksi myös varaosat, tarvikkeet ja renkaat. Olemme aina valmiina auttamaan sinua. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa, kannustamme sinua lähettämään meille viestin tai varaamaan ajan suoraan verkossa.

Koritie 6
77700 – Rautalampi
Olemme avoinna
maanantai – perjantai 8 – 17

Olemme Autoasi varaosaliike

Rautalammin Autoapu on myös Autoasi-myymälä. Myymälästä löydätte monipuolisen valikoiman autotarvikkeita ja lisävarusteita sekä varaosia kaikkiin autoihin. Ammattitaitoinen henkilökunta pystyy tarjoamaan teille parhaan vaihtoehdon tarpeisiinne.

Kokonaisvaltaista palvelua

Sitoudumme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen käydessäsi meillä. Kuuntelemme, mitä sinulla on sanottavana, ja pyrimme aina löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Perustettu vuonna 1978

Reilu ja kohtuullinen

Ammattitaitoista ja laadukasta korjaamopalvelua

Teemme huolto- ja korjaustyöt valmistajan ohjeiden mukaisesti, joten auton tehdastakuu ei katkea. Työntekijämme ovat päteviä ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvilla koulutuksilla. Käytämme alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia varaosia, joille saat myös takuun.

Henkilökuntamme

Joni Karhu

Yrittäjä

Kiia Haimila

Työnvastaanotto, varaosat

Saku Halttunen

Mekaanikko

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.